SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañol

Vi grundades 2014 i en ambition att bilda en pålitlig samarbetspartner till alla mediereparatörer. Vi värdesätter kombinationen av kvalitet och service till ett bra pris. Vi är nu i en stark expansionsfas och gör allt för att kunna erbjuda än bättre produkter, priser och service. Vi har mer än fördubblat vår omsättning det senaste halvåret.

Vi har vårt huvudkontor i Stockholm samt ett kontor i Kina. För närvarande har vi 6 st kunniga och hjälpsamma säljare som agerar som era personliga kontaktpersoner. Vår personal får fortlöpande utbildning och gör allt för att du ska få bästa service.

Vårt produktutbud rymmer 2 500 antal artiklar för de flesta telefonmärken och modeller. Allt finns tillgängligt på lager för direkt leverans. Under våra år så har vi fått beröm för vår kvalitet. Det är något vi är stolta över och fokuserar mycket på.

Vi vill att du ska känna dig trygg så vi erbjuder den bästa kvalitet och pris på marknaden. Förutom att frakten ingår i priset så har du har alltid 14 dgrs öppet köp. Reklamationer löser vi snabbt. Inom 3-5 arbetsdagar är ditt ärende löst. På toppen av allt så om du lägger en order innan kl. 16.00 vardagar så får du dina varor dagen efter. Är du kund i Stockholm och lägger en order innan 14.00 så budar vi ut varorna samma dag. Använd gärna vår hemsida för orderläggning.

Tack för ditt intresse och vi hoppas att du vill bli vår kund eller vi kan få fortsätta serva dig, du befintliga kund, fortsatt bra.

 

 

Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañol